Veelgestelde vragen

Welkom op onze FAQ-pagina, waar u antwoorden kunt vinden op de meest gestelde vragen
vragen over ons bedrijf, producten/diensten, beleid en meer

1. Wat is de petmeals automatische voerbak?

De PetMeals Automatische Voerbak is een geavanceerd apparaat dat is ontworpen om het voeren van huisdieren te automatiseren. Het biedt gemak en precisie bij het voeren van uw huisdieren volgens een geprogrammeerd schema.

2. Hoe werkt de automatische voerbak?

De voerbak is voorzien van programmeerbare functies waarmee u voedingsschema's kunt instellen. Op de geprogrammeerde tijden wordt de voerbak automatisch geopend, waardoor uw huisdier toegang krijgt tot het voer.

3. Kan ik meerdere voedingsschema's instellen?

Ja, de PetMeals Automatische Voerbak ondersteunt het instellen van meerdere voedingsschema's, waardoor u afzonderlijke schema's kunt maken voor verschillende huisdieren.

4. Is de voerbak gemakkelijk schoon te maken?

Ja, de voerbak is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De meeste onderdelen zijn afneembaar en vaatwasmachinebestendig. Raadpleeg de handleiding voor specifieke reinigingsinstructies.

5. Kan ik de voerbak op afstand bedienen?

Sommige modellen bieden de mogelijkheid om de voerbak op afstand te bedienen via een mobiele app. Controleer de compatibiliteit en functionaliteit van de app voor uw specifieke model.

6. Hoe zit het met de levering?

Bij PetMeals streven we ernaar om jou en je huisdier de best mogelijke service te bieden. Daarom garanderen wij dat bestellingen die vóór 17:00 uur worden geplaatst, de volgende dag bij jou thuis worden bezorgd. 

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn met je aankoop, dan staan wij achter de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden wij een 'niet goed, geld terug'-garantie aan.